Search Engine Optimization

SEO-Optimization -Image
"THE BEST PLACE TO HIDE A DEAD BODY IS ON THE SECOND PAGE OF GOOGLE SEARCH"

Bovenaan in Google!

SEO staat voor Search Engine Optimization en is het proces waarin een website geoptimaliseerd wordt om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van een zoekmachine (Google, Bing, Yahoo en DuckDuckGo) te verschijnen. Zoekmachines zijn voor iedereen de basis waarvan uit zij een product of vraag zoeken. Een zoekmachine wil de zoekende direct (op de eerste pagina, in de eerste resultaten) het juiste antwoord op de zoekopdracht bieden. Wilt u graag weten hoe uw website scoort in een SEO-test? Klik dan hier en ontvang direct uw SEO-rapport!

Voor uw omzet is het van belang dat u potentiële klanten benaderd door tijdens hun zoektocht hoog in de resultaten van de zoekmachine te verschijnen.

"FLY ME TO THE MOON"

Met de snelheid van een RAKET meer OMZET!

Door onze jarenlange ervaring in marketing zijn wij in staat om vroegtijdig veranderingen in het beleid van zoekmachines te ontdekken zodat u hier op in kunt spelen. Daarnaast kunnen wij door ons SEO-rapport  direct verbeterpunten voorstellen voor uw website waardoor uw omzet zal stijgen!

92% van de klanten voert direct verbeteringen uit naar aanleiding van ons SEO-rapport
85% van de aangevraagde rapporten door websitebeheerder zijn inmiddels tevreden klanten van Rocket Power
72% van de klanten heeft een directe omzetstijging van 12,5 procent
SEO-Analytics-Image
CONTROLEER VANDAAG NOG UW WEBSITE

Hoe presteert uw website in een SEO-test?

GRAB YOUR FREE TRIAL AND EXPLORE THE OPPORTUNITIES

Toepassingsgebieden van SEO

Uw website bestaat uit zorgvuldig geplaatste content, waarin u uw bericht zo goed mogelijk wil overdragen naar uw klant. Rocket Power werkt samen met u om deze content op de juiste wijze aan te kleden om hoog in de zoekresultaten te staan!

Link-Building-Icon

Door link building verwijzen andere websites naar uw website waardoor zoekmachines uw website als betrouwbaar aanzien! Wij helpen u bij het vergaren van 'leads' naar uw website.

Keyword-Research-Icon

Uw website zal vaak om één thema draaien waarin u gevonden wilt worden. Door de juiste trefwoorden te gebruiken, vergroot u de kans dat een gebruiker van een zoekmachine uw website vindt.

Traffic-Analytics-Icon

Om meer bezoekers aan te trekken via zoekmachines is het van belang om inzicht te krijgen en te hebben in het profiel van uw huidige bezoekers. Wij helpen u bij het onderzoek naar uw huidige bezoekers.

Back-Link-Building-Icon

Om bezoekers optimaal van uw website gebruik te laten maken doorlopen zij een 'route' waarin zij meerdere pagina's zien. Door te 'backlinken' verwijzen uw webpagina's onderling naar elkaar!

Rank-Tracking-Icon

Door gespecialiseerde software kunnen wij per week uw positie in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines volgen. U ontvangt wekelijks een rapport maar daarin uw positie.

Content-Creation-Icon

Ook bij het ontwikkelen van content van uw website is het van belang om rekening te houden met de effecten van deze content op uw rang in de zoekmachine. Wij kunnen u volledig bijstaan in het proces van het ontwikkelen en plaatsen van SEO-vriendelijke content.

Laat u ook uw omzet stijgen door meer bezoekers door SEO?

Ons team van experts staat klaar om uw website volledig te optimaliseren naar de actuele standaarden in SEO. Neem direct contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden!

Prijs indicatie

Basis

EXCLUSIEF BTW

399

 • Link building strategie
 • Trefwoorden onderzoek en implementatiE
 • Optimalisatie van uw titles en H1-H6 tags
 • Optimalisatie van beveiliging

Compleet

EXCLUSIEF BTW

799

 • Link building strategie
 • Trefwoorden onderzoek en implementatie
 • Analyse van uw bezoekers
 • Optimalisatie van uw titles, H1-H6 tags, beschrijvingen en formaat van uw pagina’s
 • Snelheid optimalisatie
 • Optimalisatie van beveiliging
 • Optimalisatie van afbeeldingen
HULP NODIG BIJ SEO-OPTIMALISATIE?

SEO Made Your Life Simple. A Better SEO Means Better User Experience

We provide marketing services to startups and small businesses looking for a partner for their digital media. We work with you, not for you. Lorem ipsum dolor sit amet, nec in adipiscing purus luctus, urna pellentesque fringilla vel, non sed arcu integer, mauris ullamcorper ante ut non torquent.

1530
Successful Projects
1899
Satisfied Customers
SEO-Experience-Image